BREASS UIT DONGEN IS DE ADVISEUR GERICHT OP FINANCI╦LE DIENSTEN IN DE PARTICULIERE- EN ZAKELIJKE MARKT.

BreAss > Mediation > Wie zijn wij

Johannie Brenders is onze mediator gespecialiseerd in familiezaken (familieconflicten en echtscheidingen). Zij is geboren in 's Gravenmoer en later met het kantoor mee naar Dongen verhuisd.

Johannie is MfN (Mediation federatie Nederland) familieregister mediator en RES (Register Erkend Scheidingsadviseur) en weet dus waar ze het over heeft. Zowel de RES als het MfN zijn keurmerken voor de professional. Om dit keurmerk te mogen blijven voeren moet Johannie voldoen aan hun gedragsregels en haar kennis en vaardigheden op peil houden door cursussen en bijeenkomsten te volgen.

Naast (scheidings)mediator is Johannie al meer dan 10 jaar financieel expert. Hierdoor kan zij je naast de echtscheidingsmediation informeren en adviseren over verzekeringen, hypotheek, pensioen, levensverzekeringen en andere financiële zaken, zoals bijvoorbeeld de fiscale gevolgen van een echtscheiding. Dit is erg handig, omdat je met veel financiële vragen komt te zitten tijdens een echtscheiding. Daarnaast is het fiscaal advies erg belangrijk. De belastingdienst kan je mogelijk jaren later nog een aanslag opleggen als je de zaken niet goed hebt geregeld en hebt vastgelegd.

"Ik ervaar dat mensen het zeer prettig vinden alles via een vast aanspreekpunt te regelen, die van uw hebben en houden afweet. Zo hoeft men niet steeds opnieuw het verhaal te doen bij diverse partijen en het wordt ook sneller geregeld."

"Ook komt het voor dat partijen zelf al volledig weten hoe men de (echt)scheiding wil regelen, maar niet weten hoe dit goed vastgelegd kan worden. In dat geval zijn stel ik enkel voor hen het echtscheidingsconvenant op en zorg ik dat het afgewikkeld wordt"


Ons werkgebied beslaat voornamelijk Noord-Brabant:
Dongen - Oosterhout - Breda - Oosteind - 's Gravenmoer - Waspik - Made - Gilze en Rijen - Dorst - Loon op Zand - De Moer - Kaatsheuvel - Sprang-Capelle - Waalwijk - Landgoed Driessen - Tilburg - De Reeshof


© 2024 BreAss | Disclaimer & Privacy