BREASS UIT DONGEN IS DE ADVISEUR GERICHT OP FINANCIňLE DIENSTEN IN DE PARTICULIERE- EN ZAKELIJKE MARKT.

BreAss > Mediation > Scheidings-App

Voor iedereen die in een scheidingsproces verwikkeld is of dreigt te raken, is er nu een app. Deze app bevat alle informatie over wat er komt kijken bij een scheiding. De app wordt mede aangeboden door BreAss uit Dongen.

SCHEIDEN OF BLIJVEN
De app is breder dan echtscheiding alleen. Er wordt ook aandacht besteed aan de mogelijkheid om samen te blijven. Zo voorziet de app in een wetenschappelijk onderbouwde relatietest die veel inzicht kan geven in relaties die onder druk staan. Deze test is ontwikkeld door Dr. Gert-Jan Kloens, gezondheidspsycholoog en docent aan de Erasmus universiteit. Hij plaatst duurzame relaties in breed perspectief. De door hem ontwikkelde test is een uniek aanbod om zelfstandig en onderbouwd een besluit te nemen: blijven of scheiden.

KINDEREN
Geheel in de lijn met de actualiteit rondom kinderen en vechtscheidingen en de expliciete wensen van de Nationale kinderombudsman, besteedt de app ook veel aandacht aan het kind in een scheidingsproces. Het belang van het kind vraagt terecht om aandacht in de discussie over relaties en echtscheidingen. Immers bij de helft van de echtscheidingen in Nederland scheiden ťťn of meer kinderen onder de 18 jaar mee.

DOWNLOAD DE GRATIS APP
Alle relevante informatie vind je overzichtelijk op ťťn plek. Ook kunnen wij de app gebruiken in onze praktijk ter ondersteuning van het mediationproces. Documenten kunnen eenvoudig in de app worden opgeslagen, een dikke map is niet meer nodig. Een agenda, to-do list en chatfunctie maken de app een volledig instrument tijdens het scheidings mediationproces.

De scheidings app is gratis te downloaden voor Android en Apple.


© 2018 BreAss | Disclaimer & Privacy